5. Levent'te 60 ay sıfır faiz kampanyası!
Türkiye'ye değer katan büyük projelere imza atan Torunlar GYO tarafından 2 Milyar TL yatırım tutarı ile inşa edilen istanbul'un yeni semti 5. Levent teslimlere hazırlanıyor. TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen ve tasarımı, mimarisi, yeşili, sosyal alanları ve çarşısı ile modern bir semt olarak "Yılın en iyi dönüşüm projesi" ödülü ile tescillenen 5. Levent'te 1+1 ile 4+1 arasında değişen 50 farklı daire tipi satışa sunuluyor.

En iyi dönüşüm projesi olarak tescillenen İstanbul'un yeni semti 5. Levent'te yılın son fırsatları devam ediyor. Daha iyi bir yaşam için 5 yıldızlı fırsatlar sunan 5. Levent'te teslimlere 2017 yılında başlanacak. Yıl sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında ise 5. Leventten dairenizi maketten değil yerinde görüp alabilir ve isterseniz 2019'da ödemeye başlayabilirsiniz. 60 ay 0 faiz fırsatının da devam ettiği projede kişiye özel ödeme planlan da hazırlanabiliyor. İstanbul'un merkezinde dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında yer alan 5. Levent, peşin alımlarda da 618 bin TLden başlayan fiyat avantajı sunuyor.

İYİ BİR YAŞAM İÇİN DAHA FAZLASI 5. LEVENT'TE
Lokasyonu ve konsepti ile "daha iyi bir yaşam" vaadi sunan 5- Levent geniş sosyal alanları ve peyzajı ile İstanbul'un en iddialı projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. 5- Levent 110 bin metrekarelik peyzaj alanı ile İstanbul'un en yeşil semti olmaya hazırlanıyor. 5. Levent'te yaşayanların sevdikleri ile nitelikli zaman geçirebilmeleri için zengin sosyal donatı alanlarına da özel önem verildi. Projede yaya yollarının yanı sıra koşu parkurları, bisiklet yolu, süs havuzu ve göletler; dinlenme alanları, kır kahvesi, festival meydanı, amfi tiyatro, basketbol, futbol sahası ve tenis kortları 5. Levent sakinlerinin hem spor hem de sosyalleşme alanları olarak tasarlandı. Çocukların açık havada güvenle oynayabilmeleri için çim aktivite alanı, çocuk oyun alanları ve macera temalı park alanı yine proje içinde yer alan sosyal alanlar olarak dikkat çekiyor. Projede engellilerin de tüm sosyal donatılardan maksimum derecede yararlanabileceği şekilde bir tasarım uygulanıyor.

5. Levent'te yeşil dönüşüme de özel önem verildi. Semtin ortasında büyük bir park olacak şekilde peyzaj tasarımı yapıldı. 200 farklı türde 2000'den fazla ağacın dikileceği 5- Levent'te; lavanta ve meyve bahçeleri, mevsimlik çiçeklerin yetiştirildiği sera, yasemin arkatlı yollar ve endemik bitkilerin yer alacağı piknik alanları doğa ile iç içe bir yaşamı deneyimletmek üzere kurgulandı. Proje içinde yer alan cadde konseptindeki 5. Levent Çarşı ise semt sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri kafe ve restoranları ile sosyalleşebilecekleri ulaşılabilir bir yaşam alanı olarak kurgulandı.

Anaokulu da var. Üniversite de
5. Levent projesinde yaşayanların tüm ihtiyaçlarına hizmet edecek sosyal ve kamusal alanlar da bir bütün olarak tasarlandı ve hayata geçirildi 5. Levent'te yaşayan çocuklar anaokulundan üniversiteye kadar kendi semtlerinde dilerlerse eğitim alabilecek. 5. Levent projesinin içinde anaokulu, projenin hemen yanı başında ise ilk ve orta dereceli okul planlanıyor. 5. Levent konut alanının yanı başında yer alan Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi'nin inşası da tüm hızıyla devam ediyor. 5. Levent'te 2 adet caminin yanı sıra 50 dönüm koruluk alan İstanbullular için yeni bir soluklanma alanı oluşturacak.

İstanbul'un gelişen bölgesinde, dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında
Merkezi konumuyla dikkat çeken 5. Levent, İstanbul'un iş merkezi Levent ve Maslak a 7 kmTık uzaklığı ile şehrin ana arterlerine kolayca erişim imkânı da sunuyor. Mevcut ve planlanan dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında yer alan 5. Levent metro hatlarına olan yakınlığıyla da sakinlerine kolay ulaşım imkanı sağlayacak. Yakın gelecekte hayata geçirilecek Mecidiyeköy-Mahmutbey, Istinye-Seyrarrtepe-Akşemsettin, Levent-Sanayi Mahallesi-Akşemsettin, Gayrettepe-3.Havaalanı, Alibeyköy-Eminönü hatlarıyla şehrin her yerine kolaylıkla ve hızla ulaşılabilen, merkezi bir semt niteliğine sahip olacak. 5. Leventlilerin metro hatlannı kullanımını kolaylaştırmak ve teşvik etmek için 50 metrelik bir panoramik asansör ve bağlantı tüneli de inşa ediliyor. 5. Levent Anadolu Yakası'na ulaşımı kolaylaştıracak 3 Katlı Büyük İstanbul Tuneli'nin de başlangıç noktasında yer alacak.

Farklı meslek gruplarının ortak tercihi; 5. Levent
Yılın en çok tercih edilen projesi 5. Levent farklı meslek gruplarını bir araya getiriyor. 5- Levent'ten konut satın alanlar arasında mühendisler ilk sırada yer alıyor. Mühendis grubunu; ticaret erbabı, doktorlar, avukatlar, bankacılar izliyor. 5. Levent'te; eczacıdan reklamcıya, eğitmenden veterinere, akademisyenden mimara; hemen her meslekten daire sahibi mevcut Projenin öncelikli tercih nedenleri arasında 5. Levenfİn lokasyonu ve doğayla barışık mimarisi ve sosyal donatı alanlarının zenginliği ön plana çıkıyor.

İşte 5. Levent sakinlerinin kendi kaleminden projeyi tercih nedenleri
Saltuk Buğra A. - Mühendis
5. Levent İstanbul'un iyi prim yapacak olan en geniş kapsamlı projelerinden biri. Merkezi konumu ve otoyola giriş çıkışların kolay olması çok büyük bir avantaj. Projenin büyük bir bölümünün peyzaja ayrılmış olması ve sosyalleşme alanlarının çokluğu benim için sağlıklı ve huzurlu bir hayat anlamına geliyor. 5. Leventti olduğum içim mutluyum. 

Mahmut M. - Profesör
5. Levent geleceği olan bir lokasyonda yer alıyor. Projenin bütün beklentimi karşılayacağına inanıyorum. İstediğin zaman kafanı dinleyebileceğin, istediğin zaman eğlenebileceğin bir ortam sunuyor. Herkese tavsiye ederim. 

Kerem P.-Oyuncu
5. Levent İstanbul'da özellikle Avrupa Yakasın'da yaşayanların kalabalık, ulaşım ve park yeri bulamama gibi sorunlarına harika çözümler bulmuş. Torunlar GYO güvenilir bir firma ve projenin lokasyonu çok iyi. Site içindeki binaların dizilimi ve peyzajı çok şık. Bence projenin ödül almış olması tesadüf değil. 

Ahmet Ü. - Finansçı 
Torunlar GYO gibi İstanbul'un en değerli 50 şirketinden birinin hayata geçirdiği 5- Levenfİn birçok artısı var. Proje, toplu taşıma konusunda çeşitlilik ve ana yollara erişim kolaylığı sağlayan bir lokasyonda yer alıyor. Yeşil alanı geniş, çocuklanmız ve ailemiz için güvenli ve mahalle kültüründen yola çıktığı için komşuluk ilişkilerine müsait. 

Mehmet L- Yönetici
5. Levenfi öncelikli olarak lokasyonu çok iyi olduğu için tercih ettim. Sahip olduğu sosyal imkanların hem bize hem de çocuklara iyi geleceğini düşünüyorum. Hem oturmak hem de yatırım yapmak açısından mükemmel bir tercih. 

Halil D.- Bankacı 5. Leven'in iş ve yaşam alanlarının bir arada olduğu merkezi konumu, İstanbul'da ev sahibi olacaklar için büyük avantaj. 5. Levent alıcısı için iyi bir yatırım olmasının yanı sıra sağlıklı ve huzurlu yaşam vaad ediyor.

Sabah Emlak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181