Ağaoğlu Central Park Mega projelerle daha da değerleniyor!
Bugüne kadar 35 binin üzerinde konut inşa ettiğini ve herkese kazandırdığını belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu proje benim için gerçekten hayatımın dönüm noktasıydı. Puslu havalarda önemli çıkışlar yaparak sektörü hareketlendirdik. Geçen zaman içerisinde bölge Marmaray, tüp geçit projesi ve şehir parkı ile daha da değer kazandı. Zaten müşterilerimize kazandıran projeler yapıyoruz. Ağaoğlu Central Park'ta daha da çok kazanacaklar. Kurduğumuz ilişkilerden, yaptığımız sözleşmelerden ve gerçekleştirdiğimiz satıştan memnunuz" dedi. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilmekte olan Ağaoğlu Central Park, çevre dostu yeşil binalara verilen Leed Gold Sertifikası adayı. 1+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu projede 44 ile 55 m2 aralığındaki 1+1 daireler 384 adet ile projenin yüzde 33'ünü, 69 ile 107 m2 aralığındaki 2+1 daireler 500 adet ile projenin yüzde 43'ünü, 126 İm2 ile 174 m2 aralığındaki 3+1 daireler 201 adet ile projenin yüzde 17'sini, 148 ile 211 m2 arasındaki 4+1 - 4,5+1 daireler ise 48 adet ile projenin yüzde 4'ünü oluşturuyor. Çatı dubleksi 5+1 ve 6+1 daireler 10 adet olmakla birlikte projenin yüzde l'ini kapsıyor. Projede yer alan 12 adet villalar ise 5,5+1 ve 7+1 -arasında değişen seçeneklerle sunuluyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Bakırköy'de hayata geçirdikleri Ağaoğlu Central Park projesinin reklam filminde oynadı. Reklam filminde Ağaoğlu'nun Rolls Royce marka makam aracının arkasına bisiklet bağlaması dikkat çekti. Ağaoğlu Central Park reklam filmini İngiliz önetmen BABAK ZAND GOODARZI ile Fransız Görüntü Yönetmeni JEAN PAUL SERESİN çekti.

MEGA PROJELERE KOMŞU
-Alışveriş merkezleri, spor, eğlence ve tüm ulaşım olanaklarının kesiştiği yerde,
-İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, tamamlandığında 1 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacak İstanbul'un en büyük şehir parkına komşu,
-Sahil yoluna yürüme mesafesinde,
-Ataköy Marina'ya sadece birkaç dakika uzaklıkta,
-Bursa, Bandırma ve Yalova'ya hızlı ulaşım sağlayan İDO terminallerine yakın, -Atatürk Havalimanı üzerinden Türkiye'nin ve dünyanın tüm merkezlerine yalnızca birkaç saat mesafede,
-Hastaneler, üniversite, adliye ve sosyal alanların merkezinde.

KARAOKE ODASINDAN OYUN KONSOLU ODASINA HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Ağaoğlu Central Park sosyal donatıları ile özellikle çocuklu aileler için tercih sebebi olacak. Projede açık-kapalı yüzme salonu, kapalı spor salonu, fitness salonu, pilates odası, oyun konsol odası, sinema odası, sanat atölyesi, parti odası, karaoke odası, çocuk oyun parkları, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor.

Yeni Akit Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181