Ahes Misal İstanbul Gaziosmanpaşa lokasyon!
520 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ahes Misal İstanbul Gaziosmanpaşa lokasyon bilgisini sizler için araştırdık.

2 milyar TL yatırım değeri ile hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul Gaziosmanpaşa lokasyon bilgisi belli oldu. Ahes Misal İstanbul konum ve Ahes Misal İstanbul harita bilgisi için tıklayınız.

Karma konsepte sahip olan Ahes Misal İstanbul 1. etabında alanları 65 ila 90 metrekare arasında değişen 343 adet 1+1, alanları 93 ila 149 metrekare arasında değişen 950 adet 2+1 ve alanları 131 ila 171 metrekare arasında değişen 327 adet 3+1 daire seçeneğinin yer aldığı Ahes Misal İstanbul'da 22 bin metrekare alan üzerinde toplam 60 adet dükkan bulunuyor.

100 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılan Süleyman Ekşi Gaziosmanpaşa projesinde 12 bin metrekare sosyal tesis alanı içerisinde cep sineması, kütüphane, çocuk oyun alanları, spor salonları, hamam, yüzme havuzu, kafeler, cami, restoranlar, 2500 araç kapasiteli otopark ve iş dünyasına yönelik toplantı salonları bulunuyor. 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan oluşan projede mağaza büyüklükleri 70 ila 800 metrekare arasında değişiyor.

Ahes Misal İstanbul Gaziosmanpaşa lokasyon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ahes Misal İstanbul nerede? Tıklayınız.
Ahes Misal İstanbul daire fiyatları? Tıklayınız.
Ahes Misal İstanbul teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181