Akkuş Beylikdüzü projesinde çalışmaları başladı!
Alıcısına kolaylık sunmaya devam eden Akkuş Grup, birkaç ay önce lansmamnı yaptığı Alya Grandis projesinde peşinat oranına göre 36 ay şirket bünyesinde vadelendirme uyguluyor.

Akkuş Grubu, gayrimenkulde yaz molası vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, birkaç ay önce lansmamnı yaptığı Alya Grandis projesinde konut alıcılarının elini rahatlatmak için yeni bir kampanya başlatırken, bir yandan da Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde yapacağı yeni projenin hazırlıklarını hızlandırdı.

Gelişmelerle ilgili bilgi veren Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, GYODER üyesi olarak yüzde 0.98 faiz kampanyasına katılarak sektöre ve konut alıcılarına destek olduklarını hatırlattı. Akkuş, kampanyanın sona ermesinin ardından şirket olarak alıcılara sunabilecekleri imkanları masaya yatırarak yeni bir kampanyaya start verdiklerini açıkladı. Abdülkadir Akkuş, bu kampanya çerçevesinde verilecek peşinat oranına göre alıcılara kalan kısmı 36 aya varan vadelerde taksitlendirme imkânı sunduklarını belirtti.

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarında yükselmekte olan Alya Grandis'te geçerli kampanya çerçevesinde 3 ayrı ödeme planı oluşturuldu. Buna göre yüzde 20 peşin ödeyene kalanına 12 ay, yüzde 30 peşin ödeyenine kalanına 24 ay, yüzde 40 peşin ödeyenine kalamna 36 ay taksitlendirme yapılabiliyor. Alya Grandis projesinde ortalama metrekare fiyatları 4 bin 250 TL seviyesinde bulunuyor ve konutların Eylül 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 100 daire ve 8 mağazadan oluşan proje, Akkuş Grup ortaklığındaki BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

KAVAKLIDA 2 AY İÇİNDE SATIŞLAR BAŞLAYACAK
Şirketin aynı bölgede inşaatını gerçekleştirdiği Alya Penta projesinde ise yaşam başladı. Hemen teslim projedeki son 10 dairenin satışı gerçekleştirilirken, Akkuş Grup Beylikdüzü Kavaklı bölgesindeki arsasında yükselecek yeni proje için mimari çalışmaları başlattı. Yeni projede satışların 2 ay içinde başlaması bekleniyor. Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, bugüne kadar tüm zorlukları millet olarak birbirine inanarak ve çalışarak aşan Türk halkının bugünlerdeki sınavı da atlatacağını, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a destek ve inancını sürdüren gayrimenkul sektörünün yeni hamlelerle dünyaya örnek başarı hikayeleri sunacağını ifade etti.

Yeni Birlik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181