AKS City'nin yüzde 80'i satıldı!
Trabzon'un büyük inşaat şirketlerinden AKS Grup, istanbul'da da iddialı. 2007'den bu yana Trabzon'da 10 bin konut üreten şirket, bu başarısını İstanbul'a taşıma hedefinde. AKS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aksoy, "İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edeceğiz" dedi. Şirket, kente ilk adımını ise Büyükçekmece ve Beylikdüzü projeleriyle yaptı. AKS City, Büyükçekmece Güzelce'de yer alıyor. Emre Aksoy, 8 blokta 144 konuttan oluşan AKS City'nin yüzde 80'ini sattıklarını belirtti. Bu rakamın yüzde 70'ini ise yabancıların oluşturduğunun altını çizdi. AKS Grup'un Beylikdüzü projesi Focus istanbul ise 5 blokta 272 konuttan oluşuyor. Emre Aksoy, Focus istanbul'un yüzde 80'ini yıl sonuna kadar satacaklarını belirtti. Şirketin Focus istanbul Evleri'nin önemli bir özelliği var. Projede Türkiye'de ilk kez doğalgaz ya da benzeri bir enerji kullanılmadan sadece hava ile ısıtma ve soğutma imkanı sağlanacak.

EVLERİN % 95'İ ARAPLARA
Karadeniz'e ciddi Arap ilgisi olduğunun altını çizen Emre Aksoy, "Son 2.5 yüdır Trabzon'daki konutlarımın yüzde 95'ini Araplara sattım. Ağırlıklı Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar'dan alım oldu" diye konuştu.

AKS CITY'DEN ALAN KAZANDI
Emre Aksoy, Büyükçekmece'deki AKS City Evleri'nden ilk alanların şu ana kadar yüzde 25 kazandığını söyledi. Evlerin 2017 olan teslim tarihine kadar en az yüzde 35 daha primleneceğini belirtti.

SIFIRDAN BAŞLAYIP PATRON OLDU 
Emre Aksoy, sıfırdan başlayıp genç yaşında patronluğa yükseldi. 1981 doğumlu işadamı, ticaret hayatına Trabzon'da gıda sektörüyle başladı.2007de Trabzon'da kendi şirketi AKS Grup İnşaat'ı kurdu. 

YENİ PROJELER 2017'DE GELECEK
Emre Aksoy, 2017'de 3 kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını belirtti. Biri Bağdat Caddesi'nde diğer ikisi Çengelköy'de yer alıyor. Aksoy, istanbul'un her tarafına AKS imzasını atacaklarını söyledi.

AKS Grup'un Trabzon'da 18, İstanbul'da ise 2 konut projesinde satışlar devam ediyor.

Şebnem BER/Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181