AKS Focus Beylikdüzü'nde yükseliyor!
AKS Grup imzası ile hayata geçirilen AKS Focus projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.

14 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan AKS Focus projesi 272 daireden oluşuyor. AKS Grup'un İstanbul'daki en büyük konut projesi olan AKS Focus projesinde 5 blok bulunuyor. 8 katlı olarak tasarlanan AKS Focus Eski Gülsan Fabrikası'nın bulunduğu alanda inşa ediliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu AKS Focus projesinde dairelerin büyüklükleri 70 ila 150 metrekare arasında değişiyor. Lokasyonu ile dikkat çeken AKS Focus projesinde 1+1 daireler 70 ila 90 metrekare, 2+1 daireler 95 ila 115 metrekare, 3+1 daireler 150 metrekareden oluşuyor.

Türkiye'de ilk kez doğalgaz ve benzeri bir enerji kullanılmadan sadece hava ile ısıtma-soğutma sağlayacak olan AKS Focus projesinde daireler dördüncü kattan itibaren deniz manzarası görüyor. 10 bin 500 metrekare yeşil alan bulunan AKS Focus projesinde internet, yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortu, fıtness center, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, basketbol oyun sahası, kafeteryalar, ticari alanlar, kapalı otopark ve mescid bulunuyor.

AKS Focus nerede?

AKS Focus teslim tarihi?

AKS Focus iletişim!
Adres: Gazipaşa Mah. Yavuz Selim Bulvarı No: 149 Ortahisar – Trabzon
Telefon: 444 98 61
Web: www.aksgrupinsaat.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181