AKS Focus; Türkiye'nin havayla ısınan ilk projesi!
8 yılda toplam 19 önemli inşaat projesine imza atan AKS, İstanbul Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor. AKS FOCUS, Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olacak.

İlk 5 senede İstanbul'un en büyük 5 firması arasına girmeyi hedefleyen AKS Grup, AKS Focus projesinde metrekare fiyatları 300 bin liradan başlıyor.

Trabzonlu iş adamı, TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Kurucu Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre AKSOY tarafından kurulan AKS Grup'un iştirakleri arasında inşaatın yanı sıra lojistik, gıda ve turizm de bulunuyor. Kısa bir süre içinde Bodrum, Trabzon ve İstanbul'da 19 önemli projeye imza atan AKS Grup, en büyük ve en önemli projesini İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriyor.

Türkiye'de bir ilk: FAN COIL
Türkiye'de ilk kez doğalgaz ya da benzeri bir enerji kullanılmadan sadece hava ile ısıtma ve soğutma imkanı sağlayan AKS FOCUS, FAN
COIL sistemine sahip. Bu sayede ısınma için kullanılan doğal gaz ve soğumada kullanılan elektrik masraflarını sıfırlanarak, tasarruf ediliyor.

Doğa dostu FAN COIL sistemi, çevreye herhangi bir zehirli gaz ya da atık gaz salınımı vermiyor. Isı pompaları hava koşullarından etkilenmiyor; karlı, yağmurlu, güneşli her türlü hava koşulunda kullanılabiliyor. Yıllık rutin bakım ihtiyacı olmayan sistemde, düzenli kontroller ve baca temizliği gibi işlemlere de ihtiyaç duyulmuyor. Isı pompalarında potansiyel elektrik çarpması, yakıt kaçağı problemi veya patlama tehlikesi de bulunmuyor. Herhangi bir yakıt ile çalışmadığından yakıt tankı veya gaz bağlantısına ve atık gazı olmadığından baca yapılmasına da ihtiyaç duyulmuyor. Zehirlenme, koku ve kirlilik gibi problemleri de yok.

Faturalarınızdan Ayda Yaklaşık %20 Tasarruf Ediyorsunuz
Hava kaynaklı ısı pompalama sistemi FAN COIL, havadaki doğal enerjiyi çekerek mekana aktarıyor. Yerden ısıtma ile ısıtma, radyatör ile ısıtma, FAN COIL cihazları ile ısıtmanın yanı sıra klima gibi soğutma işlevi de yapan sistem, kullanım suyu ısıtması ve havuz suyu ısıtmalarında da kullanılıyor. DC Inverter teknolojisi sayesinde hem daha sessiz, hem daha ekonomik enerji tüketimine sahip olan sistem, % 67-75 arasında "bedava ısınma" ile bir ısı pompası, fosil yakıtları ile çalışan klasik bir ısıtma sistemine göre daha verimli çalışıyor ve daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor.

Projeye Yaklaşık 130 Milyon TL Yatırım Yapıldı
AKS FOCUS projesi için yaklaşık 130 milyon TL yatırım yaptıklarını belirten Emre Aksoy, "Bir sonraki projemiz yine İstanbul'da hayat bulacak. Bu sefer İstanbul'un en hareketli bölgelerinde inşaat yapmayı düşünüyoruz. 5 yıl içerisinde de bütün İstanbul'a hakim olmayı planlıyoruz" dedi.

%25 Prim Garantisi
Her yeni proje ile gün geçtikçe değeri artan Beylikdüzü'nde 14.500 m2 alan üzerinde kurulu AKS FOCUS, eşsiz tasarlanan peyzaj alanları ve % 25 prim garantisi ile yepyeni bir yaşam ve yatırım alanı sunuyor. Projede fiyatlar ise 250 bin TL'den başlıyor 825 bin TL'ye kadar m2, cephe ve kata göre değişiyor.

Gazete Vatan

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181