Al Qemam Grubu bünyesindeki Akzirve 1.5 milyarlık projeye başladı!
Suudi Arabistan merkezli Al Qemam Grubu bünyesindeki Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, Bahçeşehir'de 1.5 milyar TL'lik gayrimenkul projesine başlıyor. Akzirve Gayrimenkul & Yatırım'ın CEO'su İbrahim Maasfeh, Türkiye'de 1992'de ilk ofislerini açtıklarını belirterek, "Bu sürede Türkiye'deki ekonomik ve siyasi istikrar ile beraber Türkiye'ye güvenimiz arttı" dedi. 

İLK ETAP 2018'DE
İstanbul Bahçeşehir'de ' inşasına başlanacak olan, 1,5 milyar lira değerindeki 'STRADA projesinin tanıtım toplantısında konuşan Maasfeh, 2000 yılında arazi yatırımlarına, daha sonra da gayrimenkul sektörüne yönelik yatırımlara başladıklarını ifade ederek, "Bugün inşaat sektöründe Dubai, Bahreyn ve Katar'da gerçekleşen inşaat yatırımlarımız var ve uluslararası deneyimimizi kendi projelerimizle Türkiye'de sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Projenin, 105 dönüm arsa üzerinde 350 bin metrekare inşaat alanıyla tamamlanacağıf nı söyleyen İbrahim ' Maasfeh, 2 bin 500 konuta ek olarak ticari alanlar da olacağını ve projenin 3 etapta bitirileceğini ifade etti. Projenin toplam 747 konutluk ilk etabının Aralık 2018'de tamamlanmasının öngörüldüğünü, ikinci ve üçüncü etaplarının ise birer yıl arayla tanıtılmasının planlandığını kaydetti.

Fiyatlar 240 bin liradan başlıyor
MAASFEH, STRADA'daki konut fiyatlarının 240 bin liradan başlayacağını ve yatırımcılara yüzde 1 peşinat ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajı tanıdıklarını bildirdi. Projeye italyanca 'cadde' anlamına gelen 'STRADA' adı verildi.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181