Alya Grandis Beylikdüzü nerede?
10 blok ve 8 dükkandan oluşan Alya Grandis Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Alya Grandis Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde yükselen Alya Grandis Beylikdüzü konum olarak Metrobüs'e 7 dakika, Marmara Park'a 7 dakika, Migros'a 7 dakika, Marina'ya 6 dakika, Torium AVM'ye 10 dakika, Balık Hali'ne 6 dakika, Liman'a 6 dakika, Tem Bağlantı Yolu'na 5 dakika, Büyükçekmece'ye 7 dakika ve Havalimanı'na 20 dakika mesafede yer alıyor.

Alya Grandis lokasyon için tıklayınız.

Alya Grandis adres : Adnan Kahveci Mahallesi, Ihlamur Caddesi, Kalkan Sokak, No: 9 Beylikdüzü / İstanbul

Beylikdüzü konut projeleri arasında yer alan projede dairelerinin büyüklükleri 135 ila 350 metrekare arasında değişim gösteriyor. Boss4 Gayrimenkul İnşaat imzasıyla inşa edilen projede kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, hamam, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor.

3+1, 4+1, 6+2 ve 7+2 dairelere sahip olan projede 3+1 daireleri 135, 144, 182 ve 190 metrekarelerde 4 tipte, 4+1 daireleri ise 200 metrekare , 6+2 daireleri 327 metrekare ile 315 metrekare, 7+2 daireleri 350 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 

Alya Grandis Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtını sizler için derledik. Alya Grandis harita ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Alya Grandis teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181