Anıl Park Evleri Kağıthane'de yükseliyor!
İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Kağıthane ilçesinde konumlandırılan Anıl Park Evleri Anıl Beton imzası ile hayata geçiriliyor

Toplam 126 daireden oluşan projede dairelerin alanları 53 ila 87 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Bin 700 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Anıl Park Evleri projesinde daireler 1+1 , 2+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede 2 blok yükseliyor. Kağıthane konut projeleri arasında yer alan projede ayrıca 4 dükkan bulunuyor. 

Spor Salonu, Sinema Salonu, Toplantı Salonu, Hobi Salonu ve Otopark alanına sahip olan Anıl Park Evleri projesinde 1+1 daireler 53 metrekare, 2+1 daireler 82 metrekare ile 87 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.

Anıl Park Evleri nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Anıl Park Evleri teslim tarihi için tıklayınız.
 
Anıl Park Evleri fiyat için tıklayınız.
 
Anıl Park Evleri iletişim!
Adres: Merkez Mah. Ferman Cad. No : 49 
( Fatih Sultan Mehmet Parkı Yanı ) 
Kağıthane/İstanbul
Telefon:  (0212) 294 27 12 - (0533) 157 71 70
Web: www.anilparkevleri.com/

Cemile GEDİKOĞU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181