Aris Grand Tower satışta!
Mart ayının ikinci yansında satışa sunulacak projede ön talep dönemine özel olarak fiyatlar 229 binden başlıyor. Aris Park projesinin ardından, Esenyurt'taki ikinci projesini hayata geçiren Zerka inşaat, Kaymakçı inşaat, Nihal inşaat ve Gürboğan inşaatın ortak girişimi, Aris Grand Tower ile bölgeye bir proje daha kazandırıyor. 310 konut ve 18 ticari üniteden oluşan Aris Grand Tower'ın mimarisinde Çamoğlu Mimarlık'ın imzası bulunuyor.

Yatırım bedeli 110 milyon lira

Farklı büyüklüklerde, alternatif daire seçeneklerinin yer aldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1'den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Projede 1+1 daireler 70 metrekareden 84 metrekareye, 2+1 daireler 106 metrekareden 125 metrekareye kadar değişiklik gösterirken, 3+1 daireler 170 metrekare genişliğe sahip. 44 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 110 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Aris Grand Tower, E-5 Otoyolu'na bağlanan yol üzerinde yeni bir merkez haline gelmeyi hedefliyor. Aris Grand Tower, E-5'e ve metrobüse 2 dk, TEM Otoyolu'na 5 dk mesafede. Projede, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve sosyal donatı alanları bulunuyor. Sıfır faiz, 36 ay vade Aris Grand Tower'da 229 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi kullanalabilen projede ayrıca; yüzde 25 peşinat ile proje bünyesinde sıfır faizle 36 aya kadar vadelendirme fırsatı sunuluyor. İnşaatına başlanan proje Mayıs 2018'de teslim edilecek. 

Yeni Yüzyıl Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181