Avangart İstanbul Kağıthane iletişim!
Gül Proje ve Emlak Konut GYO ortaklığı tarafından hayata geçirilen Avangart İstanbul Kağıthane iletişim bilgisini sizler için araştırdık.

Avangart İstanbul nerede?
750 konut ve 12 ticari birimden oluşan Avangart İstanbul Kağıthane iletişim bilgisi şu şekilde; Ayazağa Mah. Cendere Cad. 112A Seyrantepe SARIYER / İstanbul. 

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin tasarlandığı projede 8 blok yükselecek. Avangart İstanbul konumu ve Avangart istanbul harita bilgisi için tıklayınız

Ayrıca projede 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sosyal tesis, fitness center, spor salonu, sauna, türk hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, cafe, restoran, çocuk parkı, yeşil alan, yürüyüş yolları gibi imkanlar  bulunuyor.

Avangart İstanbul Kağıthane iletişim bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Avangart İstanbul ev fiyatları için tıklayınız.
Avangart İstanbul teslim tarihi? Tıklayınız.
Avangart İstanbul nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181