Avangart İstanbul teslim tarihi!
27 bin 292 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Avangart İstanbul projesi teslimlerinin Haziran 2019'da yapılması bekleniyor.

750 konut ve 12 ticari birim Avangart İstanbul projesinde 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sosyal tesis, fitness center, spor salonu, sauna, türk hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, cafe, restoran, çocuk parkı, yeşil alan, yürüyüş yolları bulunuyor.

Gül Proje ve Emlak Konut GYO ortaklığı tarafından İstanbul Sarıyer'de hayata geçirilecek olan Avangart İstanbul projesi 8 bloktan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunacağı Avangart İstanbul projesinde metrekareler ve ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde belli olacak.


Avangart İstanbul fiyat? Tıklayınız.

Avangart İstanbul nerede? Tıklayınız.

Avangart İstanbul iletişim!
Telefon: 0212 289 85 85
Web: avangartistanbul.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181