Avenue İstanbul, Beykent'in sosyal yaşamını hareketlendirecek!
Gül İnşaat tarafından Beykent’te 30 dönümlük bir arazi üzerinde konumlandırılan Avenue İstanbul, 736 daire, 40 ofis, 170 mağazayı barındıran bir AVM’den oluşuyor.  530 milyon TL’lik bir yatırım ile hayata geçirilen Avenue İstanbul’da metrekare birim fiyatları lansmana özel 4.000 TL’den başlıyor. 

Avenue İstanbul, bölgeye hareket getirecek
Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, “Projede, doğayı ve yeşili kucaklayan avlu bahçesi, etrafında yeni bir yeme içme deneyimini sunan lezzet terası, çocuklar için eğlence alanları, günlük ihtiyaçları karşılayabileceğiniz ticari alanlar olacak. Bölgenin sosyal yaşamını hareketlendirecek unsurları tüm detayları ile düşünerek Avenue İstanbul’a dahil ettik” dedi. Bölgede genelde küçük metrekareli evler yapılırken, Avenue İstanbul’da kat planlarının ferahlığı ve konforu ön plana çıkardığına da değinen Gül, “ Ev sahiplerimiz burada olmaktan keyif alsın, alt katlarında Türk ve Dünyaca ünlü markalarda alışveriş yapabilsin, ,cafe ve restoranlarda güzel vakitler geçirsinler diye Avenue İstanbul’u hayata geçiriyoruz” dedi.

Miami Bal Harbour konsepti  
Miami’deki Bal Harbour konseptini Beykent’e getirdiklerini vurgulayan Metin Gül, yeşil, su ve açık havada alışveriş temasının projenin en önemli özelliklerinden olduğunun altını çizdi. Yepyeni bir yaşam, alışveriş, yeme içme ve eğlence deneyimi oluşturacak Avenue İstanbul’da yer alan AVM üstü açılır kapanır olarak planlandı. İstanbul’da lezzetin, eğlencenin, modanın, konforun ve mutluluğun caddesi Avenue İstanbul olacak.

Beykent-Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en iddalı projesi
Basın toplantısında söz alan arsa sahiplerinden Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Duruk, “Burada farklı bir konsept yaratmak istedik. Bölgenin ihtiyaçlarını analiz ederek hareket ettik.. Gül İnşaat’ın konut ve AVM deneyimi bizim de perakende deneyimimizi bu projede göstermiş olacağız. Avenue İstanbul, Beykent, Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en iddialı projesi olacak.” dedi. 

Geniş ve Ferah Evler 
Avenue İstanbul’da daire tipleri, 1+1’ler 89m2, 2+1 139 m2, 145m2 ve 156 m2, 3+1’ler ise 187 m2 olarak planlanmış durumda. Planlarda ferahlık ve konfor ön planda.  Cephe çözümleri ile Marmara Denizi ve Büyükçekmece gölü manzarasının keyfini sürekli yaşamak mümkün. Her biri geniş balkona sahip dairelerin deniz ve göl manzaralı olması projenin en önemli özelliklerinden birisi. Lansmana özel 4.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkan Avenue İstanbul’da, proje bitiminde metrekare birim fiyatlarının 7.000 TL – 8.000 TL olması ön görülüyor. 

Her Yere Bir Adım
Avrupa Yakası Beykent girişinde konumlandırılan proje E-5 karayoluna komşu konumda, Metrobüs Tüyap durağının hemen yanında, Tem- Hadımköy bağlantı yolu karşısında yer alıyor. Proje aşamasında yer alan Beylikdüzü-Sefaköy metro hattının son durağında yer alan Avenue İstanbul’dan her yere gitmek bir adım uzaklıkta.

Beykent Üniversitesi’ne  1dk, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’ne 3dk,Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne 3 Dk, Beylikdüzü Yaşam Vadisi Şehir Parkına 5 Dk, Büyükçekmece Sahile 5dk, Hadımköy Tem Gişeler 6dk ve Atatürk Havalimanı 20dk’lık mesafede  yer Alıyor.

Gül İnşaat Güvencesi
1980 yılından beri hayatı güzelleştiren,standartları yükselten projelere imza atan Gül İnşaat, Avenue İstanbul’u 30.360 m2’lik bir alanda inşaa ediyor. Bugüne kadar 3.142.000 m2 yaşam  alanı üreten 20.000’in üzerinde konutu teslim eden Gül İnşaat; Avm tecrübesiyle de adından söz ettiriyor.405.800m2 avm alanı inşa eden şirketin 980 mağazası ve 216.000 m2 kiralanabilir alanı bulunuyor.

Yakında hizmete girecek olan Eyüp Park ve 2019 yılında hizmete girecek olacak Tem Point’den sonra Avenue İstanbul ile Büyükçekmece Beykent bölgesine yeni bir yaşam ve alışveriş merkezini sunuyor.

Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181