Avrasya Konutları Başakşehir nerede? İşte lokasyonu...
Yatay mimari konsepte sahip olan Avrasya Konutları Başakşehir nerede sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Emlak Konut GYO ve Fuzul Yapı inşaat ortaklığı ile İstanbul Avrupa Yakası'nda Başakşehir ilçesinde konumlandırılan Avrasya Konutları Başakşehir nerede sorusunun yanıtı bilgisi belli oldu. Avrasya Konutları Başakşehir projesi İstanbul'un Başakşehir ilçesinde Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu bağlantılarına ve İstanbul Havalimanı’na oldukça yakın konumda yer alıyor.

Avrasya Konutları Başakşehir adres : Başakşehir Mah. Hekim Sok. Başakşehir Avrasya Konutları Satış Ofisi Başakşehir - İstanbul

Yüzde 80 peyzaj alanına sahip olan Avrasya Konutları Başakşehir Emlak Konut projesinde yürüyüş parkuru, açık ve kapalı dinlenme terası, restoranlar, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu ve kafeler gibi sosyal imkanlar bulunuyor.

4-8-10 katlı blokların yükseldiği Avrasya Konutları Başakşehir Emlak Konut projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 seçeneklerinden oluşuyor. Avrasya Millet Bahçesi projesinde yürüme mesafesinde olan Avrasya Konutları Başakşehir Fuzul İnşaat imzası taşıyor. 

Avrasya Konutları Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181