Avrupa Konutları Atakent 4 iletişim!
Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Avrupa Konutları Atakent 4 projesinin iletişim adresi; İnönü Mahallesi Halkalı Caddesi No:206 Atakent Küçükçekmece/İstanbul.

Toplam 4 blok olarak tasarlanan Avrupa Konutları Atakent 4 projesi Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları serisinin devami niteliğinde alıcılara sunuluyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde 441 daire ve ticari üniteler yer alıyor. 23 bin 300 metrekare arsa alanında inşa edilen Avrupa Konutları Atakent 4 projesi balkon ve teraslara sahip.

Koşu ve yürüyüş parkurları, spor sahaları, yüzme havuzuyla sağlıklı bir yaşam sunan Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde sauna, hamam, spa merkezi ve fitness salonu da bulunuyor.


Avrupa Konutları Atakent 4 daire fiyatları için tıklayınız.

Avrupa Konutları Atakent 4 nerede?

Avrupa Konutları Atakent 4 iletişim!
Telefon: 444 38 25
Web: www.avrupakonutlariatakent4.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181