Avrupa Konutları Kale'de teslim sürprizi!
2016'nın Temmuz ayında teslim edileceği belirtilen Avrupa Konutları Kale, yatırımcılarına bir güzel bir sürpriz yaptı. Daha şimdiden, teslimlerin en az 3 ay öne çekilebileceği belirtildi.

İstanbul'un merkezi noktası Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tıp dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1'den 4+Te kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor. Her ihtiyaca ve zevke hitap edecek şekilde geliştirilen dairelerin fiyatları 870 bin TL'den başlıyor. Lüks detaylarla donatılan ve konforlu yaşam alanları için tasarlanan projede daire büyüklükleri 102 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.

650 milyon TL'lik yatırım 
Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki en değerli arsası üzerinde. Artaş inşaat imzasıyla yükselen proje 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. Avrupa Konutları markasının güvencesi ve proje konumu itibariyle yatırımcıların da ilgisini çeken Avrupa Konutları Kale, İstanbul'un eşsiz bölgelerinden Topkapı'da, deniz manzarasına hakim bir noktada bulunuyor.

Exclusive Homes 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181