Avrupa Residence Office Ataköy'de yaşam Kasım'da başlıyor!
60 bin metrekare inşaat alanına sahip Avrupa Residence & Office Ataköy projesi Kasım 2016'da teslim ediliyor. Avrupa Residence & Office Ataköy projesi yatırımcılara, Bakanlar Kurulu'nun aldığı kararla yüzde 18'den yüzde 8'e indirilen KDV indirimi ile sunuluyor.

165 rezidans daire ile 52 ofis ve dükkânlardan oluşan Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 rezidans daire tipleri yer alıyor. Dairelerin büyüklüğü 69 ile 103 metrekare arasında değişiklik gösteren Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde ticari alanların büyüklüğü ise 52 metrekareden başlayıp bin 59 metrekareye kadar çıkıyor.

Lokasyon avantajı ile dikkat çeken Avrupa Residence & Office Ataköy projesi Ataköy'de, E5 Otoyolu'nun hemen yanında projelendiriliyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181