Avrupark Bahçekent son durum! Kasım 2018
78 bin 640 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent son durum bilgisini sizler için araştırdık.

Avrupark Bahçekent son durum bilgisi şu şekilde; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan projede inşaat çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı.

160 bin metrekarelik dev bir şehir parkına yakın olması ile dikkat çeken Avrupark Bahçekent projesinde daire büyüklükleri 1+1'ler 64-73 metrekare, 2+1'ler 100-120 metrekare, 3+1'ler 145-160 metrekare, 4+1'ler ise 174-185 metrekare arasında değişiyor. Cihan İnşaat imzasıyla inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi 1.394 konut ve 84 ticari üniteden oluşuyor.

Bahçekent konut projeleri arasında yer alan Avrupark Bahçekent Emlak Konut projesinde marketler, restoranlar ve kafeler, alışveriş üniteleri, mağazalar, bankalar, okullar, etkinlik alanları,  spor alanları,  çim amfi,  yamaç terasları, çocuk havuzu, kapalı havuz, göletler, çocuk oyun alanları, piknik alanları ve cami bulunuyor.

Avrupark Bahçekent son durum bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Avrupark Bahçekent nerede? Tıklayınız.
Avrupark Bahçekent güncel fiyat listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181