Avrupark Hayat projesinde 'Biz bize yeteriz' kampanyası!
Cihan İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Avrupark Hayat projesinde 'Biz bize yeteriz' kampanyası başladı. Avrupark Hayat projesi 'Biz bire yeteriz' kampanyası ile peşinde yüzde 5 indirimin yanı sıra 30 Kasım'a kadar devam edecek olan kampanyada 42 ay firma bünyesinde vade farksız taksitlendirme seçeneği yer alıyor.

Kat yükseklikleri 3 ile 13 arasında değişiklik göstereceği Avrupark Hayat projesinde 81 adet ticari ünitenin yer alacağı öngörülüyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer alacağı Avrupark Hayat projesinde dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ila 174 metrekare arasında değişecek. 12 blok olarak tasarlanması planlanan Avrupark Hayat projesinin 1095 konuttan oluşması bekleniyor.

42 bin 19 metrekare arsa alanına sahip olan Avrupark Hayat projesinde kapalı havuz, mini futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu gibi imkanlarının yanı sıra günün yorgunluğunu atabileceğiniz sauna, buhar odaları ve Türk hamamı bulunacak.

Avrupark Hayat projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Avrupark Hayat projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181