Avrupark Hayat vaziyet planı!
Toplam 1095 konuttan oluşan Avrupark Hayat vaziyet planı detaylarını sizler için araştırdık.

Avrupark Hayat vaziyet planı detayları için tıklayınız.

TOKİ ve Emlak Konut güvencesi ile Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile inşa edilen Avrupark Hayat daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. Başakşehir konut projeleri arasında yer alan Avrupark Hayat Başakşehir projesinde 81 adet ticari ünite planlanıyor.

Daire büyüklükleri 56 metrekare ila 206 metrekare arasında değişiklik gösteren Avrupark Hayat Emlak Konut projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu ve kadın-erkek mescidi bulunuyor. 

Avrupark Hayat vaziyet planı detaylarını sizler için tılayınız. Avrupark Hayat yerleşim planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Avrupark Hayat teslim tarihi? Tıklayınız.
Avrupark Hayat nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181