Ayazağa konut projeleri!
Ayazağa konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Ayazağa bölgesinde konut satışları hızla devam ediyor. Sarıyer ilçesine bağlı olan bölgede markalı konut projeleri de inşa ediliyor.

İşte ​Ayazağa konut projeleri listesi

Oyak Ayazağa projesi
Brüt 30 bin 595 metrekare alan üzerinde üzerinde inşa edilecek olan Oyak Ayazağa projesi 22 bin 444 metrekare ticaret ve konut alanına sahip olacak. 330 bin üyesi bulunan Oyak 2018 yılında; Oyak Ayazağa projesinin yanı sıra İkitelli Oyak Kent projesi ve Oyak Dragos projesini de hayat geçirmeye hazırlanıyor. Oyak Ayazağa projesi detayları için tıklayınız.

Eczacıbaşı Ayazağa projesi
76 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan Eczacıbaşı Ayazağa projesi İstanbul Sarıyer'de yükselecek. İstanbul Ayazağa'da konumlanacak olan Eczacıbaşı Ayazağa projesi karma konsepte sahip olacak. Eczacıbaşı Ayazağa projesi nerede? Tıklayınız.

Vadi Koru
3 ofis ve 3 konut bloğu olmak üzere toplamda 6 blok olarak planlanan Vadi Koru projesi 87 milyon 215 bin 198,50 TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. İnvest İnşaat imzası ile yükselen projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Vadi Koru fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız

Emay İnşaat Ayazağa projesi
Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Emay İnşaat Ayazağa projesi 1500 adet daireden oluşuyor 50 milyon dolar yatırım değerine sahip olan proje Ayazağa konut projeleri arasında yer alıyor. Karma konseptte tasarlanan Emay İnşaat Ayazağa projesinde ticari alanların da yer alması planlanıyor. Emay İnşaat Ayazağa projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Gül İnşaat Ayazağa projesi
59 bin 336 metrekare inşaat alanında inşa edilen Gül İnşaat Ayazağa projesi 3 blokta 350 konut ve 6 ticari birimden oluşuyor. 5 bin metrekarelik otopark alanına sahip olan Gül İnşaat Ayazağa projesinde 105 adet 1+0, 91 adet 1+1, 70 adet 2+1, 32 adet 3+1 ve 52 adet 4+1 daire bulunuyor. Gül İnşaat Ayazağa projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Ayazağa konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181