Babacan Palace Esenyurt'ta yükseliyor!
Babacan Yapı tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Babacan Palace, 5 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. 5 yıldızlı otel konsepti ile satışa sunulan Babacan Palace projesinde yer alan 1 +1,2+1, 3+1 daire seçenekleri 66 ile 287 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

İngiliz ve Osmanlı mimarisinin izleriyle yükselen Babacan Palace projesi tek blokta ticari üniteler ve konutlardan oluşuyor. 

Geniş teras keyfini deniz manzarasıyla buluşturan suitler yüksek tavan ile ferah bir yaşam alanı sunuyor. Ultra lüks standartlarda hizmet sunan Babacan Palace’da ayrıca bölgenin en büyük ve en donanımlı SPA merkezi de bulunuyor. 



Babacan Palace'ta açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güneşlenme terası, kameralı güvenlik, kapalı otopark, sauna, Türk hamamı, lobi, resepsiyon yer alıyor.

Babacan Palace daire fiyatları için tıklayınız.

Babacan Palace ödeme seçenekleri neler?

Babacan Palace nerede?

Babacan Palace iletişim!

444 2 420
babacanyapi.com

Tuğba Gülten / EmlakSayfası.com.tr





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181