Babacan Palace güncel fiyat!
Esenyurt'ta yükselen Babacan Palace projesinde dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Ultra lüks standartlarda hizmet sunan Babacan Palace’da ayrıca bölgenin en büyük ve en donanımlı SPA merkezi de bulunuyor. Babacan Palace'ta açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güneşlenme terası, kameralı güvenlik, kapalı otopark, sauna, Türk hamamı, lobi, resepsiyon yer alıyor. 

5 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Babacan Palace projesinde yer alan 1+1,2+1, 3+1 daire seçenekleri 66 ile 287 metrekare arasında değişiyor. Babacan Palace projesi tek blokta ticari üniteler ve konutlardan oluşuyor. 

Yapı ve zemin etüdü yapılarak, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Babacan Palace projesinde su, nemden, ısı ve sese kadar yüksek izolasyon sağlayan Prekast cephe sistemi kullanılıyor. 

İngiliz ve Osmanlı mimarisinin görkemi ve tarihi dokusunun günümüz teknolojisi ve modern mimarı anlayışıyla bütünleştiği Babacan Palace projesinde 5.000 metrekarelik bir alanda hayata geçiyor. Geniş teras keyfini deniz manzarasıyla buluşturan suitler yüksek tavan ile ferah bir yaşam alanı sunuyor. 

Babacan Palace nerede? Tıklayınız.
 
Babacan Palace iletişim!

Telefon: 444 24 20
Web: babacanyapi.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181