Babacan Palace örnek daire!
Babacan Holding ultra lüks standartlarda hizmet sunan Babacan Palace örnek daire görsellerini sizler için araştırdık.

Babacan Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Babacan Palace örnek daire görselleri belli oldu. Babacan Palace görselleri ve Babacan Palace evlerinin içi için tıklayınız.

1+1,2+1, 3+1 dairelerden oluşan projede daire büyüklükleri 66 ile 287 metrekare arasında değişim gösteriyor. 5 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Babacan Palace projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güneşlenme terası, kameralı güvenlik, kapalı otopark, sauna, Türk hamamı, lobi, resepsiyon bulunuyor. Yapı ve zemin etüdü yapılarak, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen projede su, nemden, ısı ve sese kadar yüksek izolasyon sağlayan Prekast cephe sistemi kullanılıyor.

Babacan Palace örnek daire görselleri bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Babacan Palace tanzim satış kampanyası için tıklayınız.
Babacan Palace nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181