Babacan Premium'a 400 milyon liralık yatırım!
Babacan Holding'in yeni projesi İstanbul Esenyurt'ta 400 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiyor. Babacan Premium ismiyle satışa sunulan proje, 28 bin 320 metrekarelik alan üzerinde 7 blok ve bin 216 konuttan oluşuyor. Projede ayrıca kapalı AVM ve cadde dükkânları dahil toplam 102 ticari ünite de yer alacak. Eylül ayında inşasına başlanan projenin 1. etabının 2018 yılı Haziran ayında, 2. etabının ise 30 Aralık 2018'de teslim İbrahim Babacan edilmesi planlanıyor.

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "2002'de çıktığımız yolda 40'a yakın proje yaptık. 2015 yılında gayrimenkul projelerimizin dışında PRİME markamızla turizm yatırımlarımıza başladık. Enerji ve lojistik alanında geleceğe dönük yatırımlar yaptık.

BÖLGEDE 6 PROJESİ OLACAK
Babacan Premium ile Esenyurt bölgesindeki proje sayımızı 6'ya çıkarıyoruz" dedi. Projenin yapıldığı araziyi 2015'te 45 milyon dolara aldıklarını hatırlatan Babacan, "2016 yılında Küçükçekmece E-5 üzerinde ve Gaziantep'te iki yeni projemizi daha hayata geçireceğiz. Kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'daki fırsatları değerlendireceğiz" açıklamasında bulundu.

LANSMANA ÖZEL %15 İNDİRİM
Metrekare fiyatları 2 bin 800 TL'den başlayan ve KDV oranı yüzde 1 olan Babacan Premium'un lansmana özel kampanyasıyla fiyatlar yüzde 15 indirimli. Bu dönemde yüzde 15 peşinatla ve yüzde 15 indirimle ev almak mümkün olacak. Babacan Premium; E5'e 100 metre, metrobüs istasyonuna 500 metre ve Atatürk Havalimanı'na 15 km uzaklıkta yer alıyor. Projede; özel peyzaj düzenlemeleri, sosyal tesis, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi ve spor kulübü bulunuyor.

Habertürk Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181