Babacan Premium iletişim!
41 katlı kulesinde 1+0’dan, 3+1’e düz ve loft daireler bulunan Babacan Premium iletişim bilgisini sizler için araştırdık.

7 blokta 1216 konut ile 400 Milyon TL'lik yatırım ile inşa edilen Babacan Premium iletişim bilgisi belli oldu. Babacan Premium iletişim bilgisi şu şekilde; 

Babacan Premium adres :​Namık Kemal Mahallesi, Adile Naşit Blv. No:62, 34513 Beylikdüzü Osb/Esenyurt/İstanbul. 
Babacan Premiuö telefon :+90 212 699 99 77

Babacan Yapı'nın Esenyurt'ta konumlandırdığı projede lokasyon avantajının yanı sıra sosyal imkanları, çocuklara yönelik olanakları ve sosyal sorumluluk sahibi uygulamalarıyla yatırımcısına ulaşılabilir lüksün kapılarını açıyor. Toplam 28 bin 320 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projede 102 ticari ünite yer alıyor.

Hem konut hem de ticari alanlarıyla karma proje niteliği taşıyan projede  27'şer katlı 4 blok olan aile rezidanslarında ise 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 

Babacan Premium daire planları için tıklayınız.
Babacan Premium nerede? İşte lokasyonu... Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181