Babacan Premium projesinde teslimler başlıyor!
Güvenilir ve kaliteli projeleriyle bir konuttan beklenenin ötesine geçerek sektöre ilkleri kazandıran Babacan Holding, yükselen döviz kuruyla birlikte artışa geçen maliyetlere rağmen, inşaat çalışmalarında hız kesmedi. Beylikdüzü E- 5 üzerinde konumlanan, bölgenin en prestijli projesi Babacan Premium’da teslimler başlıyor. Ulaşım kolaylığı ve merkezi konumuyla konut alıcılarını kazançlı yatırımla buluşturan projenin ilk etabı Ekim sonunda, 2’nci etabı ise 2019 yılının Haziran ayında teslim edilecek.

Konut sahibi olmak isteyenler ile yatırımcıları güvenilir ve yüksek katma değer sağlayan fırsatlarla buluşturan Babacan Holding’i, döviz fiyatlarındaki artışa bağlı olarak oluşan maliyet baskısı durduramadı. Sektördeki canlılığı diri tutmak adına üstün çaba sarf eden şirket, E- 5 üzerindeki merkezi konumu ve ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkat çeken ve merkezi konumunun verdiği avantajı, tatil köyü konforunda bir yaşamın kapılarını aralayarak destekleyen projenin ilk etabını bu ayın sonunda teslim ederek yatırımcılarına verdiği sözü tutacak.

Mehmet Babacan:
“Sektördeki öncü girişimimizle inşaat çalışmalarını hızlandırdık”

Babacan Holding olarak yatırımcıların konut sahibi olmasını kolaylaştırmak ve sektördeki canlılığı diri tutmak adına mevcut projelerin inşaat çalışmalarını hızlandırdıklarını vurgulayan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Yatırımcılarımıza Babacan Premium’u Ekim ayında teslim edeceğimize dair söz vermiştik. Sektördeki öncü girişimimiz sayesinde inşaat çalışmalarımızda hız kesmedik. Bu duruşumuzla sektöre yol gösterici olduk.” dedi.

Mehmet Babacan:
“İnşaat çalışmalarımızı hiçbir zaman yavaşlatmadık”

Projenin E-5 üzerindeki konumunun yanı sıra sunduğu tatil köyü konforuyla yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ciddi bir talep gördüğünü kaydeden Babacan, “Yatırımcılarımızdan gelen talep her dönemde dinamik kaldı. Biz de inşaat çalışmalarımızı hiçbir zaman yavaşlatmadık. Teslimlerine başlayacağımız projemiz aracılığıyla yatırımcılarımıza verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğu içerisindeyiz. Projemizin 2’nci etabını ise 2019’un Haziran ayında teslim edeceğiz” diye belirtti.

E-5’e 100 metre mesafede
Bulunduğu lokasyon itibariyle yatırımcıların dikkatini çeken ‘Babacan Premium’ E-5’e 100 metre, metrobüs durağına 100 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 km mesafede konumlanıyor. Projeden İstanbul Üniversitesi de dahil ve birçok özel üniversiteye toplu taşıma araçlarıyla 10 dakika içinde ulaşmak mümkün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181