Baharyaka Eyüpsultan nerede? İşte lokasyonu...
22 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan Baharyaka Eyüpsultan nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

7 katlı 27 bloğun yer alacağı Baharyaka Eyüpsultan nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; İstanbul Avrupa Yakası'nda Eyüp'te 650 dairenin inşa edildiği projenin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Kuyaş Gayrimenkul ve Büyük Artı İş ortaklığı imzası ile yükselecek olan projede kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve fitness merkezi bulunacak.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlandığı projede 1+1 daireler 60 metrekare ile 130 metrekare arasında, 2+1 daireler 87 metrekare ile 140 metrekare arasında, 3+1 daireler 100 metrekare ile 150 metrekare arasında ve 4+1 daireler sabit 210 metrekare olarak inşa edilecek. 

Baharyaka Eyüpsultan nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Baharyaka Eyüpsultan projesi fiyat için Tıklayınız.

Baharyaka Eyüpsultan projesi teslim tarihi Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 5 yıl önce

Proje nerde bakalım diyoruz haritadan siktigimin fiyatları cartu curtu çıkıyor. Ne kadar saçma ve boktan birşey doğru düzgün bilgi sahibi olamıyorsun

banner182

banner181