Bahçeşehir Göl Panorama Evleri daire fiyatları!
95 bin metrekare arsa alanına sahip olan Bahçeşehir Göl Panorama Evleri daire fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

300 bin metrakre inşaat alanı üzerinde yükselen Bahçeşehir Göl Panorama Evleri daire fiyatları detayları belli oldu. Göl Panorama Evleri fiyatları 60 ay vade farksız kampanya kapsamında 401 bin TL'den başlıyor. Detaylı olarak Göl Panorama fiyat 2019 Eylül listesi şu şekilde; 

Be-Ma İnşaat imzası ve Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

8 bin 500 metrekare oturma alanı ve Tago Mimarlık tarafından tasarlanan Emlak Konut Göl Panorama Evleri İstanbul projesinde 40 adet ticari ünite yer alıyor. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Göl Panorama Evleri satılık konutları 95 bin metrekare arsa üzerinde toplam 1431 adet konuttan oluşuyor.

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri daire fiyatları detaylarını sizler için derledik. Göl Panorama Evleri fiyat 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Göl Panorama Evleri nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181