Bahçeşehir Suites daire planları!
Rutan İnşaat imzasıyla 107 konut ve 6 dükkanın tasarlandığı Bahçeşehir Suites daire planları sizler için araştırdık.

22 katlı tek blok olarak hayata geçirilen Bahçeşehir Suites daire planları belli oldu. Bahçeşehir Suites kat planları ve daire planları için tıklayınız.

Otel konseptine sahip olan projede lobi ve resepsiyon alanı bulunuyor. 33 adet 1+1, 60 adet 2+1, 14 adet 3+1 konutun bulunduğu projede dairelerin büyüklükleri 75 ile 250 metrekare arasında değişim gösteriyor. Oldukça geniş yaşam alanlarına sahip olan projede açık ve kapalı havuz, cafe restoran, açık sinema, kapalı sinema, çocuk kreşi, açık çocuk parkı, bilardo salonu, 700 metrekare spa ve house keepıng bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerini planlandığı Bahçeşehir Suites projesi 2 bin 267 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Bahçeşehir Suites daire planları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bahçeşehir Suites projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Bahçeşehir Suites projesi fiyat için tıklayınız.
Bahçeşehir Suites projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181