Bahçeyaka Ispartakule 10 günde 2 bin talep aldı!
Sur Yapı Avrupa yakası konut atağına devam ediyor. İlk projesini Güneşli'de yapan şirket, şimdi de radarına Ispartakule'yi aldı. Bahçeyaka Ispartakule projesine lusa sürede yoğun talep geldiğini anlatan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkam Altan Elmas, "Bölgede konut projelerinden yoğun yeşil dokulu konsepti, az katlı mimarisi ile farklılaştık. Gelen talep nedeniyle satışları lasa sürede tamamlayacağımızı düşünüyorum. Bayramda herkesin tatilde olduğu dönemde dahi 10 günde 2 bin talep aldık" dedi.

Projenin bölgede heyecan yarattığını söyleyen Altan Elmas, "Sağlık Kent, yeni havalimanı, Kanal İstanbul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, MahmutbeyIspartakule-Bahçeşehir metro hattı gibi büyük kamu yatırımlarıyla bölge prim yapmaya devam edecek" dedi.

Elmas tüketiciye laıısmana özel ödeme planı oluşturduldarım kaydederek, "Yüzde 10 + yüzde 10 tamamı peşin indirimi ile 225 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa açtığımız konut projesinde, ayrıca yüzde 10 lansmaıı indirimine ek olarak 60 ay yüzde 0,42 vade imkanı ve 120 ay sabit taksit yüzde 0,70 vade ile ödeme fırsatı da sunuyoruz" diye konuştu.

BÖLGENİN YEŞİL YAKASI
Altan Elmas, Ispartakule'de az katlı yatay mimarisi, 8 dönümlük bahçesi, göletleri, su kanalları, bisiklet yolları, koku tarlaları ve meydanlarıyla bölgenin yeşil yakası olacak bir konut projesi hazırladıklarını kaydetti.

Toplam 220 milyonluk yatırımla hayata geçirilecek projede 7 blokta 327 konut bulunuyor. 1+1'den 4+1'e kadar 64 farklı daire tipinin bulunduğu projede konutlar, 52 ila 443 metrekare aralığında değişiyor. 10 adet ticari alanın yer aldığı Bahçeyaka Ispartakule projesi 21 dönüm arsa üzerinde 57 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip.


Seda TABAK/Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181