Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap iletişim!
Tıpkı ilki gibi bölgeye değer katması beklenen Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap iletişim bilgisini sizler için araştırdık.

Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap iletişin bilgisi şu şekilde; 
Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap adres bilgisi; Tahtakale Mah. Ispartakule Bulvarı, Mine Çiçeği Sok. Ispartakule No:14, 34320 Avcılar/İstanbul

2019 yılında da yatırımlarına devam edecek olan Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilecek olan Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap projesi için çalışmalar yakında başlayacak. Satışı kısa bir sürede tamamlanan Banu Evleri Ispartakule 1’in ikinci etabı olan Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap projesinin detayları henüz netlik kazanmadı.

Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin satışlarına devam eden Hasanoğlu Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap projesi detayları netlik kazandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak. Ispartakule yeni konut projeleri arasında yer alacak proje kapsamında sosyal donatı alanları bulunacak.

Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap teslim tarihi için tıklayınız.
Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap fiyat için tıklayınız.
Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap nerede? Tıklayınız.

Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap iletişimdetaylarını sizler için derledik. Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap satış ofisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181