Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Kanal İstanbul'a 10 dakika mesafede!
İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat’ın hayata geçirdiği Banu Evleri Ispartakule 2 projesi, Kanal İstanbul Projesi’ne sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Yaklaşık 25 yıllık deneyimle birbirinden iddialı projeleri ortaya koyan, inşaat sektöründeki markalaşmanın öncü firması Hasanoğlu İnşaat’ın Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Kükçekmece-Sazlıdere-Durusu koridorunda hayata geçirilecek Kanal İstanbul Projesi’ne sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde konumlanıyor. Kanal İstanbul, Üçüncü Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelere yakınlığıyla ön plana çıkan ve toplamda 150 milyon TL yatırım tutarıyla hayata geçirilen proje, yatırımcısına yüksek kar vaat ediyor. Projenin lokasyonu hakkında konuşanHasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, “Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan'ın belirttiği üzere 45 kilometrelik Küçükçekmece-Sazlıdere-Durusu koridoru Kanal İstanbul projesinin yolu olarak tespit edildi. Banu Evleri Ispartakule 2 projemiz de bu lokasyona 10 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde konumlanıyor. Projemiz ayrıca Üçüncü Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelere de oldukça yakın bir konumda. Projemizi hayata geçirmeden, fizibilite çalışmaları yaptığımız sırada bu lokasyonun gelecek vaat ettiğini biliyorduk. Mega projelerin kesişim noktasında konumlandığının bilincinde olarak projemizi hayata geçirdik” dedi.

Hasanoğlu, “Bu lokasyonda, Banu Evleri markasıyla hayata geçirdiğimiz bütün projelerimiz Kanal İstanbul Projesi’ne yürüyüş mesafesinde konumlanıyor. Büyük bir kısmını tamamladığımız Banu Evleri Ispartakule 2 projemizi 2018 Ağustos’unda bitirmiş olacağız” dedi.

Göl manzaralı daireler
İçerisinde yer alan sosyal ve yeşil alanlar ile huzurlu bir yaşam vaat eden Banu Evleri Ispartakule 2’de daireler güney cephe ve göl manzarasını görebilecek şekilde konumlandırıldı. Yatırımcısına konfor ve lüksü bir arada sunan proje; 4 blok, 220 daire ve 17 ticari alandan oluşuyor. Proje kapsamında 120 m²’lik 2+1 daireler 485 bin TL, 159 m²’lik 3+1 daireler 595 bin TL, 174 m²’lik 4+1 daireler ise 655 bin TL’den satışa sunuluyor.Konsept planlamasında yer alan 17 mağaza ise gerek projede oturanlara, gerekse çevre sakinlerine keyifli bir alışveriş imkanı sunulması için tasarlandı.

BANU EVLERİ
Ispartakule 2 projesindeki dairelerde; pay ölçer sistemli yerden ısıtma, klima altyapısı, İnterkom sistem, doğalgaz alarm sistemi, ankastre cihazlar da yer alıyor. Binalarda ayrıca uydu yayın sistemi, adresli yangın alarmı, otomatik söndürme sistemi ve merkezi jenaratör de bulunuyor. Site genelinde CCTV izleme ve kayıt sistemi, her daireye kapalı otopark, misafir otoparkı da yer alıyor. Projede ayrıca kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı ve sauna, mescit, çocuk oyun alanları, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş yolları, süs havuzları, kamelyalar ve peyzaj alanları da bulunuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181