Başakşehir'in Kalbi adres!
İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de konumlandırılacak olan Başakşehir'in Kalbi adres bilgisini sizler için araştırdık.

Başakşehir'in Kalbi adres bilgisi henüz netlik kazanmadı, netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır. Başakşehir'in Kalbi projesi iletişim bilgisi şu şekilde;
Başakşehir'in Kalbi projesi telefon : 0212 621 03 11
Web https://www.basaksehirinkalbi.com/

İntek Konut İnş. A.Ş. & Som Plus Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti. & Nurgroup Ziraat İnş. Tic. Ve San. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ve  Emlak Konut GYO ortaklığı ile hayata geçirilecek olan Başakşehir'in Kalbi projesi toplam 540 adet konuttan oluşuyor. Konumu ile dikkat çekmesi beklenen Başakşehir'in Kalbi projesi içerisinde daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 yer alacak. 

Karma konsepte sahip olacak olan Başakşehir'in Kalbi Emlak Konut projesinde ayrıca ticari alanlar ve ofisler de yer alacak. 63 bin 474 metrekare arsa alanına sahip olan proje Başakşehir konum projeleri arasında bulunuyor.

Başakşehir'in Kalbi adres bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181