Başakşehir konut projeleri 2018!
Başakşehir konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. Avrupa Yakası'nda yer alan Kanal İstanbul güzergahında bulunması ile konut fiyatlarının hızlı bir şekilde arttığı Başakşehir'de arsa sahibi firmalar projelerine hızlı bir şekilde devam ediyor. İşte Başakşehir konut projeleri 2018

Ayazma Emlak Konutları
Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, spor salonu, kafeler, çocuk oyun ve etkinlik alanları, açık ve kapalı otopark ve 7/24 güvenlik hizmeti yer alıyor. Ayazma Emlak Konutları lokasyon için tıklayınız.

3. İstanbul Grand Rezidans
3 etaptan oluşan 3. İstanbul projesinin 3. ve son etabı olan 3. İstanbul Grand Rezidans 140 adet rezidanstan oluşacak. 3. İstanbul Grand Rezidans daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Lal Bahçe projesi
Tamamı 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşacak olan Lal Bahçe projesinde her daireye iki araçlık ardıl, bir araçlık misafir otoparkı, çocuk oyun alanları, hamam, fitness, sauna ve buhar banyosu içeren spa yer alacak. Lal Bahçe projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Başakcity Boutique
İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilecek olan Başakcity Boutique projesinde 2 oda 1 saloni 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer alacağı öngörülüyor. Başakcity Boutique teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Referans Başakşehir projesi
Kiler GYO'nun en yeni projelerinden biri olan Referans Başakşehir projesi 150 bağımsız birinden oluşuyor. 3 blok olarak tasarlanan Referans Başakşehir projesinde 87 adet konut ve 63 adet ticari ünite yer alıyor. Referans Başakşehir projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Başakşehir konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181