Benesta Beyoğlu projesi nerede? İşte lokasyonu...
İstanbul Avrupa Yakası'nda hayata geçirilecek olan Benesta Beyoğlu projesi Beyoğlu'nda Bilgi Üniversitesi ve Burla-Seba Otel'in yanında konumlanıyor.



5 bin 247 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen olan Benesta Beyoğlu projesinin daire büyüklükleri 50 ila 189 metrekare arasında değişiyor.
292 araçlık kapalı otoparkı ve 38 araçlık açık otoparkı bulunan Benesta Beyoğlu projesi büyük otopark kapasitesine sahip. 245 konut, 14 ofis ve 20 ticari ünite'nin tasarlandığı Benesta Beyoğlu projesinde 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daireler yer alacak.

Ticari ünitelerinin büyüklükleri 38,98 ila 517,75 metrekare arasında değişen Benesta Beyoğlu projesinin ofis büyüklükleri ise 42,36 ila 401,60 metrekare olarak değişim gösteriyor. Ön talep sürecinde olan Benesta Beyoğlu projesinin 7 katlı ve tek blok olarak tasarlandı.  

Benesta Beyoğlu projesi fiyat bilgisi? tıklayınız.

Benesta Beyoğlu projesi teslim tarihi? tıklayınız.

Benesta Beyoğlu projesi iletişim!

Web: benestabeyoglu.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181