Benesta Beyoğlu projesi satılık!
5 bin 247 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan Benesta Beyoğlu projesinin satılık daireleri konut alıcılarını bekliyor.

Tek blok ve 7 katlı olarak planlanan Benesta Beyoğlu projesinde 292 araçlık kapalı otopark ve 38 araçlık açık otopark tasarlandı. Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek olan Benesta Beyoğlu projesinde 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daireler yer alacak. 245 konut, 14 ofis ve 20 ticari üniteden oluşacak Benesta Beyoğlu şu anda ön talep sürecinde. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilecek olan Benesta Beyoğlu projesinin daire büyüklükleri 50 ila 189 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Şu anda ön talep sürecinde olan Benesta Beyoğlu projesinin ofis büyüklükleri 42,36 ila 401,60 metrekare, ticari ünitelerinin ise büyüklükleri 38,98 ila 517,75 metrekare arasında değişiyor.

Benesta Beyoğlu projesi teslim tarihi? tıklayınız.

Benesta Beyoğlu projesi nerede? tıklayınız.

Benesta Beyoğlu projesi fiyat bilgisi? tıklayınız.

Benesta Beyoğlu projesi iletişim!

Web: www.benestabeyoglu.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181