Bey Residence nerede? İşte lokasyonu...
3 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde 250 daire ve 2 adet ticari alanının inşa edildiği Bey Residence nerede sorusunun cevabı belli oldu.

İstanbul Esenyurt'ta yer alan proje E6 çevre yoluna sadece 2 dakikalık mesafededir. 21. katında fitness salonu, yüzme havuzu, sauna ve bahçe terasları, otopark alanlarının planlandığı Bey Residence lokasyonu ile dikkat çekiyor.

​Beyler İnşaat Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede daireler 73 ila 210 metrekare arası büyüklükte yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin tasarlandığı Bey Residence projesinin 1+1 daireleri 65 metrekare ile 106 metrekare, 2+1 daireleri 99 metrekare ile 147 metrekare, 3+1 daireleri 163 metrekare ile 167 metrekare büyüklüğünde bulunuyor.

Bey Residence teslim tarihi için tıklayınız

Bey Residence fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181