Beyaz Park Topkapı'da satışlar devam ediyor!
Beyaz İnşaat'ın İstanbul'un merkezi bölgelerinden Topkapı'da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesinde inşaat ve satışlar sürüyor. Yaklaşık 86 bin metrekarelik inşaat alanmda, 371 konut ve 4 bin metrekareyi bulan ticari ünitelerden oluşan proje aile konsepti özelliğini taşıyor. 43 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz; "Bu döneme kadar binlerce konuta, yüzlerce ofise imzamızı attık. Şimdi de İstanbul'un en değerli noktalarından Topkapı'da, Beyaz Park Topkapı projemizi 150 milyon TL yatırımla hayata geçiriyoruz. Son derece değerli bir lokasyonda yükselecek projemiz, bölgenin de gelişimi noktasında büyük önem taşıyor" dedi.

Beyaz Park Topkapı projesinin 11 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanı ile ferah bir yaşam alam sunacağını belirten Beyaz, proje bitiminde yaklaşık 1.200 kişinin yaşayacağı Beyaz Park Topkapı'nın, estetik ve mimari özellikleriyle de dikkat çektiğini söyledi. İki etaptan oluşacak projenin mimarisinde Sabri Paşayiğit ve RSG İç Mimarlık'in imzası yer alıyor. Projede daireler 70 metrekareden başlayıp 210 metrekareye kadar çıkıyor.

ÜNİVERSİTE BÖLGESİ OLDU
Topkapı'nın üniversite bölgesi olduğunu ifade eden Muammer Beyaz, "Yıldız Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi yanı başımızda yer alıyor. Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi bu bölgeye yapılacak. Yine komşu üniversiteler ve öğrenci yurtları bu bölgede. Yeni proje arayışlarımız sürüyor. Home ofisten ziyade orta ve üst gelir grubuna hitap eden aile konseptli projeleri hayata geçiriyoruz" dedi.

FAİZSİZ TAKSİT

Beyaz Park Topkapı projesinden ev sahibi olmak isteyenler 120 aya kadar kredi anlaşmalı bankalar aracılığıyla konut kredisi yada yüzde 25 peşin, 12,24 veya 30 aya kadar faizsiz taksitlendirme seçeneklerinden faydalanıyor. Projede ev teslimlerinin Aralık 2017de yapılması planlanıyor.

BÖLGE DÖNÜŞÜYOR
Dönüşüm projelerinin bu bölgede kolay geliştirildiğine dikkat çeken Beyaz, şunları söyledi: "Burası fabrika bölgesi olduğu için kentsel dönüşüm projeleri geliştirilirken, arazi sahiplerinin çok ortaklı olmamasından dolayı anlaşmalar kısa sürede sağlanıyor. Bu bölge artık konuta dönüşüyor. Birçok konut projesi başladı ve devam ediyor. Kısa zamanda planlı yapılaşma ile bölge özellikli, aranan ve tercih edilen bir yapıya kavuşacak." Plan olan yerde dönüşümün kolay olduğuna dikkat çeken Beyaz; "Önceden yapılaşma oluyor, plan sonradan geliyordu. Şimdi ise önce plan, sonra yapılaşma. İBB ve Zeytinburnu Belediyesi; yol, kat, arsa, yeşil ve yapılaşmada getirdikleri plan kuralı sektöre ve yatırımcıya kaliteli yapı sunma imkanını getirdi. Şimdi plan yapılıyor ve bu plana göre yapılaşma göre izin veriliyor. Bu vesile ile İBB ve Zeytinburnu Belediyesine teşekkür ediyorum. Çünkü; yeşile ve planlı yapılaşmaya önem veriyorlar. Betonlaşmaya izin vermediler" diye konuştu. 

2016 YILI İYİ GEÇECEK 

2016 yılının gayrimenkul sektörü için geçen yıla kıyasla daha iyi geçeceğim söyleyen Muammer Beyaz," Tek başına iktidar sektörü ateşledi. İstikrar olduğu sürece yatırımcı yatırım yapmaktan korkmuyor. 2016, geride bıraktığımız yıldan daha iyi geçecek. Çünkü ufkumuz açık. Birlik ve bütünlük devam ettiği sürece sektörün büyüyeceğine, gelişeceğine inamyorum. 2016'dan çok umutluyuz ve yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Şu ana kadar 3 binin üzerinde konut yaptık. Yeni projelerimizi ağırlıklı olarak Avrupa yakasında geliştiriyoruz" dedi.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181