Beyaz Park Topkapı telefon numarası!
371 konutun yer aldığı Beyaz Park Topkapı telefon numarası bilgisini sizler için araştırdık.

1.200 kişinin yaşayacağı Beyaz Park Topkapı telefon numarası bilgisi belli oldu. Beyaz Park Topkapı iletişim bilgisi şu şekilde;
Beyaz Park Topkapı telefon : (0) 212 481 24 24 

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine sahip olan Beyaz Park Topkapı'da açık kapalı yüzme havuzu, bay ve bayanlar için ayrı hamam ve sauna, fitness merkezi, çok amaçlı spor alanı, yürüyüş yolları, koşu parkurları ve çocuk oyun alanları bulunuyor. İki etaptan oluşan projenin mimarisinde Sabri Paşayiğit ve RSG İç Mimarlık'ın imzası yer alıyor. 

150 milyon TL'lik yatırım ile inşa edilen Beyaz Park Topkapı projesinde 11 bin metrekare alan sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak keyifli bir yaşam alanı oluşturuluyor. Yaklaşık 86 bin metrekarelik inşaat alanda konumlandırılan Topkapı Beyaz Park satılık daire büyüklükleri 70 metrekareden başlayıp 210 metrekareye kadar çıkıyor.

Tamamı 4 bin metrekareyi bulan ticari ünitelerin bulunduğu Beyaz Park Topkapı projesi Beyaz İnşaat'ın İstanbul'un merkezi bölgelerinden Topkapı'da inşa ettiği projeler arasında yer alıyor. ​

Beyaz Park Topkapı telefon numarası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Beyaz Park Topkapı hemen teslim daireler için tıklayınız.
Beyaz Park Topkapı fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181