Beyaz Rezidans Bezci daire fiyatları!
Beyaz İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Beyaz Rezidans Bezci daire fiyatları sizler için araştırdık.

74 daireden oluşan Beyaz Rezidans Bezci daire fiyatları bilgisi belli oldu. Beyaz Rezidans Bezci ev fiyatları 408 bin TL'den başlıyor. 

10 bin 250 metrekare arsa alanına sahip olan projede daire büyüklükleri 50 ila 202 metrekare aralığında değişim gösteriyor. Konumu ile dikkat çekmesi beklenen Beyaz Rezidans Gaziosmanpaşa projesinde 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 , 5+1 seçenekleri ile tasarlanmış daireler yer alacak.

Ayrıca Beyaz Rezidans Bezci projesinde havuz, sauna, fitness, kapalı ve açık spor alanı, çocuk oyun alanları, kapalı ve açık otopark imkanı bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda Gaziosmanpaşa mevkiinde yer alan Beyaz Rezidans Bezci Gaziosmanpaşa projesi detaylı daire büyüklükleri şu şekilde; 
1+1 daireler 50 metrekare ile 62 metrekare
2+1 daireler 96 metrekare ile 107 metrekare
3+1 daireler 125 metrekare ile 145 metrekare
4+1 daireler 175 metrekare ile 176 metrekare
5+1 daireler 202 metrekare

Beyaz Rezidans Bezci daire fiyatları bilgisi ve Beyaz Rezidans Bezci fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.


Beyaz Rezidans Bezci nerede? Tıklayınız.
​Beyaz Rezidans Bezci teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181