Beyhill Premium Esenyurt'ta yükselecek!
Daha önce hayata geçirdiği Beyhill Konakları projesi ile dikkat çeken Mat İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirmeye hazırlandığı yeni projesi Beyhill Premium kapsamında hazırlık çalışmaları devam ediyor.

10 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek ve konut ile ticari birimlerden meydana gelecek olan Beyhill Konakları projesinde 8 katlı 3 blok yer alacak. Toplam 144 konut ve 30 ticari üniteden oluşacak Beyhill Premium projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunacak.

32 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Beyhill Premium projesinde fiyatlar henüz açıklanmazken teslimlerin ise 2018 yılının Ocak ayında başlaması bekleniyor. Eğlenceli ve huzurlu bir yaşam alanı olarak tasarlanan Beyhill Premium projesinde konut ve ticari ünitelerin yanı sıra açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme alanları, kapalı otopark, fitness salonu ve sauna da bulunacak. 

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181