Beylikdüzü markalı konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği Beylikdüzü markalı konut projeleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Gerek yatırımlık gerekse oturma amaçlı olsun birçok kişi yeni bir ev sahibi olmak istiyor. Bu durumda kişilerin ilk tercih ettiği ve araştırdığı şey markalı konut projeleri oluyor.

Beylikdüzü markalı konut projeleri 2019 detayları şu şekilde;

Demir Country
​Demir İnşaat imzası ile 1160 daire ve 113 adet ticari birim ve 38 adet villa ve 77 adet ticari üniteden oluşan Demir Country Yakuplu projesinde yeşil alanlara 5 bin 395 metrekare ayrılıyor.  ​218 bin 516 metrekarelik alanda inşa edilen Demir Country Beylikdüzü projesi konumu ile dikkat çekiyor. Demir Country detayları için Tıklayınız.

​Makyol Yaşam Beylikdüzü
Makyol imzası ile 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin tasarlandığı projede dairelerin alanları 72-167 metrekare arasında değişim gösteriyor. 84 ünitelik alışveriş ve yaşam meydanının yer aldığı projede  açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, sosyal tesis, kafetarya, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, yürüyüş yolları, SPA, fitness, sauna ve yoga- pilates salonunun yer aldığı spor ve sağlık kulübü bulunuyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü detayları için tıklayınız.

Babacan Palace
​Babacan Yapı tarafından 1+1,2+1, 3+1 dairelerden oluşan Babacan Palace satılık daire büyüklükleri 66 ile 287 metrekare arasında değişim gösteriyor. Yapı ve zemin etüdü yapılarak, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen Babacan Palace istanbul projesinde su, nemden, ısı ve sese kadar yüksek izolasyon sağlayan Prekast cephe sistemi kullanılıyor. Babacan Palace detayları Tıklayınız.

Olcay Point Residence
​Olcaylar Group İnşaat imzası ile 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Olcay Point Residence projesi 269 konuttan oluşuyor. 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Olcay Point Residence Beylikdüzü projesi 33 katlı tek bloktan meydana geliyor. 15 dükkanın bulunduğu projede kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness center, sauna, kapalı otopark yer alıyor. Olcay Point Residence detayları için tıklayınız.

Brand İstanbul Park
442 daireden oluşacak Brand İstanbul Park projesinde 442 daire yer alacak. 156 adet 1+1, 208 adet 2+1, 38 adet 3+1, 22 adet 4+1 daireden oluşacak olan projede residence, suit- ofis blokları yer alacak.Brand İstanbul Park detayları için tıklayınız.

Beylikdüzü markalı konut projeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. 2019 beylikdüzü markalı konut projeleri ve beylikdüzü konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181