Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları fiyat!
Saklıhan İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Beylikdüzü Saklıvadi Konakları metrekare fiyatı 5.500 TL'den satışa sunuluyor. 

18.800 metrekarelik alana üzerine inşa edilen Beylikdüzü Saklıvadi Konakları zemin +7 katlı 9 blokta 295 daire ve 29 ticari üniteden oluşuyor. 
Beylikdüzü Saklıvadi Konakları'nda 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2, 6+2 dubleks olmak üzere 5 farklı daire tipi yer alıyor.

Beylikdüzü Saklıvadi Konakları, sosyal tesis, fitness, squash, açık ve kapalı yüzme havuzları,saunalar, Türk hamamları, spor alanları,çocuk oyun alanları, mağazaları, kafeteryaları ve kapalı otoparkı ile sosyal donatı alanları sağlıyor.

Beylikdüzü Saklıvadi Konakları, konumu itibarıyla çevresinde yer alan okul,hastane ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Bunun yanı sıra; E-5 ve metrobüse 1 km., Atatürk Havaalanı’na 20 km., Avcılar Deniz Otobüsü’ne 9 km. mesafede bulunuyor. 

Beylikdüzü Saklıvadi Konakları İletişim!
Adres:Adnan Kahveci Mah. Davutpaşa Cad. Kalkan Sok. No:13/1 Beylikdüzü/İstanbul
Telefon:0212 871 42 60
Web: saklivadikonaklari.com.tr



Ayfer ERDOĞAN/EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181