Bizim Evler 6 projesinde erken teslim!
Firma, bölgedeki altıncı projesi Bizim Evler 6'yı söz verilen süreden 6 ay öne çekerek Mayıs 2016'da teslim edecek. Fiyatların 461 bin TL'den başladığı Bizim Evler 6'da; 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı sağlanırken, 60 ay için yüzde 0.81, 120 ay için yüzde 1.02 oran ile kredi kullanılabiliyor.

Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı dış cephesi, teraslı daireleri ve mimarisi ile Bizim Evler 6, bölgede dikkat çeken proje olarak öne çıkıyor. Cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini Bizim Evler 6 projesinde de devam ettiren İhlas Yapı'nın projesinde 160 mağaza yer alıyor.

Ispartakule metro durağının hemen önünde bulunan proje; üç adet kapalı yüzme havuzu, fitness salonları, sauna, Türk hamamı, buhar odaları, koşu ve bisiklet parkurları, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, göletleri, şelaleleri, seyir terasları, okulları ve mescidi ile aile hayatı sunuyor. Kabataş, Mecidiyeköy, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey-Halkalı, Bahçeşehir hattında ulaşım imkanı sağlayacak metro ile, şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabiliyor. 

Ekonomi Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181