Blue Lake Küçükçekmece yükselmeye devam ediyor!
Metal Yapı Konut tarafından inşasına devam edilen ve kaba inşaatı tamamlanan Blue Lake projesi Küçükçekmece'de yükseliyor. 

Dairelerin tamamının hem göl hem deniz manzarasına sahip olduğu 
Blue Lake Küçükçekmece projesinde stüdyo daiereden 4+1 dublekse kadar olan daire seçenekleri 60 m2 ile 650 m2 arasında kullanım alanına sahip. Proje dairelerinde yer alan 10 metrekare ile 264 metrekare arasında değişen toplamda 19 bin metrekare balkon ve teras alanıyla dikkat çekiyor.

Blue Lake Küçükçekmece projesinde toplam 
171.000 metrekarede 10 blokta 788 daire yer alırken, sahil bölümünde ise 22 ticari ünite yer alıyor. 

Projede yer alan daire seçenekleri ise şu şekilde; 

* 60 metrekare stüdyo 

* 82 ile 265 metrekare arasında 1+1 ve 2+1 daireler 

* 173 ile 650 metrekare arasında 3+1 ve 4+1 daireler 

65 metre yükseklikte Gökteras'ta infinity havuz keyfi!
Blue Lake Küçükçekmece projesinin 15. katında infinity havuzlar, teras ve oturma alanlarının bulunduğu Gökteras yer alıyor. Özel bağlantı yolları ile tüm blokların üzerinde birleşen Gök Teras'ta panoramik deniz ve göl manzarasına hâkim 3 adet infinity havuz, cafe ve oturma alanları ve 2,6 km yürüme parkuru bulunuyor.

Küçükçekmece Gölü kıyısında yer alan proje, 17.500 metrekare peyzaj ve sosyal alanında, "Cennet Bahçesi" ve "Aktivite Bahçesi", hobi alanları, çok amaçlı spor sahaları, oyun alanları ve dinlenme alanları ile zengin bir sosyal yaşam imkanı sağlıyor.

1.500 metrekare alana konumlandırılan Blue Lake spor kulübünde, spa ve fitness klübü, su sporları kulübü, kültür-sanat merkezleri, her zevke ve yaşa hitap eden hobi atölyeleri, çocuklar için kids-club gibi birçok sosyal imkanı bünyesinde barındırıyor.

Blue Lake Projesi, Küçükçekmece gölünün sahilinde 10 km uzunluğunda yürüyüş parkuru ve 12.000 metrekare alanda cafe ve restaurantlara sahip.

Blue Lake Küçükçekmece projesi İletişim!

Telefon: 444 8 128 
Web: www.bluelake.com.tr 

Tuğba Gülten / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181