Bulvar Atakent lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu!
Maksem ve Oğuzkağan ortaklığıyla hayata geçirilen Bulvar Atakent; düzenlenen basın toplantısında firma ortaklarından Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla lanse edildi. İstanbul'un hızlı değer kazanan bölgelerinden Atakent Halkalı'da yükselen Bulvar Atakent, 250 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Çocuklu ailelere özel olarak tasarlanan projede stüdyo ve 1+1 dairelere yer verilmeyecek.

ÖZEL ÖDEME PLANI
22.274 metrekare arsa üzerine inşa edilen Bulvar Atakent'te 391 konut, 26 ücari ünite ve 1 adet kreş bulunuyor.  Projede dairelerin metrekaresi 4 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Şirket bünyesinde 10 farklı vade farksız taksitlendirme veya 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi kullanılan projede lansman dönemine özel ödeme planları da sunuluyor.

SİTE İÇİ GÜVENLİK
Aile yaşamının ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen Bulvar Atakent'te büyüklükleri 110 ile 184 metrekare arasında değişen 2+1,3+1 ve 4+1'den oluşan daire tipleri yer alıyor. Bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlanan ticari üniteler, site içi güvenliğini sağlayacak tarzda konutlann bulunduğu siteden ayrı olarak konumlandırılıyor.

LOKASYON
Atakent'in merkezinde konumlanan proje, Basın Ekspres Yolu, E-5 Otoyolu ve TEM Otoyolu'na yakın bir noktada yer alırken Atatürk Havalimanı'na ise 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı'na bağlantı yoluna da yakın bir noktada yer alan proje, Metro hattına yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 

Yeni Birlik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181