Bulvar İstanbul Cadde 29 Kasım'da satışta!
Başakşehir bölgesinde Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un merakla beklenen ticari alanları hayata geçiyor.

Yüzde 97'si satıldı
22 ayda %97 satış başarısına ulaşan ve 2014 yılı ilk altı aylık diliminde emlak konut projeleri içinde en yüksek satışı yakalayan Bulvar İstanbul projesi bu süre içinde yatırımcısına yaklaşık %100 kazandırdı. Lokasyonu ile çok değerli bulunan ve hızla gelişen Başakşehir’in en avantajlı konumunda yer alan Bulvar İstanbul Cadde ticari üniteleri, yüksek kira gelirlerinin yanı sıra kısa zamanda değer sağlama potansiyeliyle yatırımcıların gözdesi olacak.

Bulvar İstanbul Cadde doğa ile içiçe, peyzaj alanlarıyla çevrili, ortasında dev şelalelerin aktığı, restaurant, cafe, giyim, market, eczane, kuaför, GSM operatörü, büyük mağazacılık gibi pek çok alternatifin yer alacağı Bulvar İstanbul Cadde ile bölgede keyifli alışveriş yaşamın bulvarı olacak.

29 Kasım'da düzenlenecek
Bulvar İstanbul Satış Ofisi’nde,29 Kasım Pazar günü düzenlenecek olan açık artırmada,doğrudan cadde girişli, büyüklükleri 78m2 ile 489 m2 arasında 24 adet mağaza, tüm bölgeye ve özellikle bulunduğu cadde üzerinde yer alan yaklaşık 4000 konutta yaşayan 20 bin kişiye hizmet verecek 1394 m2 market, 1 adet cafe ve kreşin satışı gerçekleşecek.

Bulvar İstanbul Cadde’de satışa sunulan F1 ve F2 blokların altında yer alan cadde dükkanları, kreş ve cafe’nin teslim tarihi Haziran 2016, rezidansın altında yer alan cadde dükkanlarının ve marketin ise Aralık 2016 olarak belirlendi.

Bulvar İstanbul Cadde dükkanları, 9 ihtisas hastanesinin ve 3000’in üzerinde yatak kapasitesinin yer aldığı İkitelli sağlık Kompleksinin tam karşısında, metronun yanında ve cadde üzerinde başta Bulvar İstanbul projesi olmak üzere diğer konut projelerinin yer aldığı çok avantajlı bir konumda bulunuyor. 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181