Büyükyalı İstanbul'da çocuklar için özel alanlar kurgulandı!
“İnsan” ve “İyi yaşam” kavramlarını odağına alan sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “İyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı İstanbul; konsepti, kalite anlayışı ve oluşturduğu değerlerle dikkat çekiyor.

Tarihi yarımada içinde yepyeni bir deniz semti olan Büyükyalı İstanbul; çocukların ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak kurgulanan alanlarıyla yalnızca büyüklere değil çocuklara da “iyi bir yaşam” sunmayı vaat ediyor.

Bisiklet kullanılabilen, alışverişe, okula, parka yürüyerek ya da bisikletle gidilebilen bir yaşam alanı olarak kurgulanan Büyükyalı İstanbul, çocuklara ayrı bir önem veriyor. Çocuklara özel her türlü sosyal aktivitenin uzman eğitmenler eşliğinde yapılabileceği; dans okulu, tenis, yüzme, kürek, yelken, voleybol ve basketbol gibi branşların bulunacağı bir spor kulübü, profesyonel eğitmenler eşliğinde çocukların ilgi duydukları sporu yapabilecekleri bir zemin sunuyor.
Büyükyalı İstanbul; tiyatrodan sinemaya, konserden sergiye, kültür ve sanatın, sosyal yaşamın tam da merkezinde bulunuyor. Trafikte kaybedilmeyen zaman, yürüyerek ulaşılabilen sosyalleşme olanakları, kültür ve sanat aktivitelerine yakınlık, bunların hepsi Büyükyalı İstanbul ayrıcalıkları arasında yer alıyor.

Yalnızca büyüklere değil çocuklara da “iyi bir yaşam” sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Büyükyalı İstanbul’da çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimini destekleyecek tüm sosyal olanaklar, özgürce oynanabilecek yemyeşil ve güvenli alanlar bulunuyor. Üstelik aileler, çocukları için ihtiyaç duydukları tüm sosyal aktiviteler için uzak mesafeler katetmek zorunda değiller. Herşeyi bir arada ve yürüme mesafesinde bulabiliyorlar. Böylece ebeveynler de kendilerine kolayca zaman ayırabiliyorlar. Çocukluğun hareketli ve neşe dolu anları, kapı komşusu mahalle arkadaşları, bahçeye çıkmak için güneşin kollandığı o renkli günler, çocukların da düşünülerek tasarlandığı yemyeşil oyun alanları Büyükyalı İstanbul ile yeniden canlanıyor” diyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181